2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Diş Hekimliği Fakültesi Uluslararası Öğrenci Hk

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Diş Hekimliği Fakültesi Uluslararası Öğrenci seçim süreci tamamlanmıştır. Adaylar sonuçlarını başvuru ekranına girerek (Başvurulan programın yanında Kazandı, Kazanamadı veya Yedek olarak, öğrenebileceklerdir. Kazanan adaylar başvuruda beyan ettikleri belgelerin asılları ve T.C noter onaylı  çevirileri ile 24 Temmuz 2023 - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında  kayıt yaptırabilirler.

Kayıt için Gerekli belgeler;

1-Lise Diploması ve Transkripti

2- Varsa Milli Eğitim Bakanlığından alınan Diploma Denklik Belgesi

3-Başvuruda beyan ettiği ve yerleştirmede esas alınacak Sınav Sonuç Belgesinin, aslı.

4-Öğrenci katkı payının banka dekontu(Kayıt tarihleri içerisinde ödeme yaparak dekontlarını getirebilirler),

5-Pasaportun noter tasdikli kopyası

6-Doğumla yabancı uyruklu olup daha sonra T.C. vatandaşlığına geçen çift uyruklulardan Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ve/veya Mavi Kartları