Yedek Kayıtlanma Hakkı Kazanan Adayların Duyuruları

Uluslararası Öğrenci Başvuruları:

Yedek Kayıtlanma Hakkı Kazanan Adayların Duyuruları

Uluslararası Öğrenci asıl aday kayıtlanmaları tamamlanmıştır. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı kayıt dönemi yedek adaylar için 01 Eylül’de başlayıp 10 Eylül tarihinde bitecektir. Adayların  başvuru sürecinde sundukları e-posta adreslerine davet mektubu gönderilmiştir. Covid-19 Pandemisi nedeniyle Üniversite yerleşkesine yurt dışından gelemeyecek ve belgelerini sunamayacak aday öğrencilerimiz uluslararasi.ogrenci@ikc.edu.tr adresine davet mektuplarını, varsa YÖS ve/veya SAT puanlarını, pasaport evraklarını, lise diplomalarını veya transkriptlerini ve İngilizce yazılmış veya kendi dillerinden resmi olarak Türkçeye çevrilmiş imzalı kayıt niyet mektubunu göndermek zorundadırlar. Kampüse gelebilecek olanlar kılavuzda belirtilen dokümanları ile beraber kayıt tarihleri içerisinde kayıtlarını tamamlayacaklardır.

Menüyü Kapat